Campus Tei

Retelele de calcul din Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti permit tuturor studentilor utilizarea celor mai noi metode de calcul si software tehnic existent pe piata in momentul actual.
Tot in Campusul Tei se gasesc atat caminele si cantina Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti cat si cabinetul medical, unde studentii beneficiaza de ingrijire medicala gratuita.

Sala de sport a Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti permite studentilor universitatii desfasurarea activitatilor de educatie fizica si sport din cadrul planurilor de invatamant ale facultatilor, iar in timpul ramas disponibil in afara activitatilor de baza in sala de sport pot fi organizate activitati si jocuri sportive, antrenamente, fitness si aerobic.

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti dispune de o editura proprie, Editura Conspress acreditata de CONSILIUL NATIONAL AL CERCETARII STIINTIFICE DIN INVATAMANTUL SUPERIOR. In cadrul editurii se tiparesc cursuri universitare, tratate, lucrari ale simpozioanelor si conferintelor sustinute in universitate, culegeri de probleme, lucrari de laborator si indrumatoare de proiectare precum si Buletinele Stiintifice ale Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti.